"L'únic problema és la neteja, hem acabat per contractar algú nosaltres"

Entrevistem Pablo Muñoz, propietari de Marbres i granits Nou Iluro

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 21 Octubre 2016 00:00

Ciutat 2014/2015, pablo marmoles nou iluroA què es dedica Nou iluro?

Treballem amb marbre i granit i també amb pedres sintètiques, oferint tot tipus de serveis des de cuines a façanes o quartos de bany.

Quan va arribar Nou Iluro al Polígon Industrial del Pla d'en Boet?

Fa 12 anys. Abans estàvem a Rocafonda però vam instal·lar-nos aquí quan pràcticament totes les empreses i industrials de la ciutat van arribar. Era el moment d'instal·lar-s'hi. Jo porto quatre anys al capdavant de l'empresa.

Quins són els avantatges del Polígon?

Per a treballar n'hi ha un que és clau i és que aquí estem envoltants d'industrials, amb la qual cosa ens podem ajudar els uns als altres, treballant fins i tot en xarxa. També diria que està molt ben connectat amb l'exterior, i fins i tot amb la resta de Mataró. La gent està a prop, no hi ha gaires polígons on es pugui venir caminant com aquest. És un valor afegit.

I els inconvenients?

Tothom et dirà el mateix. La neteja. Realment després de cada nit de festa a les discoteques i locals queda tot el Polígon molt brut i costa de fer net. Molts dilluns la cosa està realment molt deixada.

Se suposa que l'Ajuntament ha reforçat la neteja a la zona.

Doncs no es nota. A la zona on som les empreses hem acabat per contractar una persona nosaltres perquè faci net. Costa perquè s'acumula molta brutícia.