Melendi aterra al Parc Central amb un espectacular directe

El cantautor visita la ciutat després del concert a la Sala Clap de l'any 2004

  • Redacció
  • Divendres, 22 Juliol 2016 10:50

Melendi

Setmana rere setmana, el nou disc de Melendi, 'Directo a Septiembre', es manté com un dels àlbums més venuts. Més de dos milions de persones ja han gaudit de l'espectacle en directe d'aquesta gira. I, ara, un dels grups del pop-rock espanyol més popular i reconegut arriba a Mataró per conquerir el Parc Central en una nit ideal per a acabar d'escalfar motors.

El del Parc Central serà l'únic concert que Melendi oferirà a la província de Barcelona aquest estiu. Els seus fans podran gaudir d'un dels directes més espectaculars dels darrers temps que els transportarà al concert de Las Ventas de Madrid de la gira 'Un alumno más' que es reprodueix en el nou treball.

Les cançons de l'àlbum 'Un alumno más' sonaran al Parc Central la nit del 22 de juliol amb un Melendi que aposta per les cançons més recents i que, malgrat sap que molts esperen els èxits de sempre, prefereix no barrejar-los si "no van d'acord" amb el seu ritme vital.

Aquest serà l'únic concert que Melendi oferirà a la província de Barcelona aquest estiu

A Mataró, 12 anys després

Una oportunitat única per a veure el músic que no trepitja la ciutat des del 2004, quan va venir a presentar el seu disc 'Sin noticias de Holanda', que incloïa onze temes de rumba, pop rock i flamenc.

Lluny queda aquella època, que ha donat pas a un Melendi més madur i que transmet, puresa, senzillesa i quotidianitat a les seves cançons, producte, en paraules seves, "d'una evolució personal molt natural".

La banda assegura que ni aquesta gira ni aquest disc suposen "un punt i a part" a la seva carrera, sinó una fórmula per a consolidar-se encara més i agafar forces per a gravar el seu proper disc d'estudi.

Ara bé, tot i els 15 anys de carrera i els set discos editats, el cantant assegura que "hi ha Melendi per molt temps".

Primera recopilació de la seva trajectòria

Melendi presenta la seva gira 'Directo a septiembre', la primera recopilació de la seva trajectòria musical en més de deu anys. La gira recorda tots els temes inclosos en el seu darrer àlbum d'estudi, 'Un alumno más' i que prendran més protagonisme al Parc Central, amb un Melendi que vol allunyar-se dels seus grans 'hits' encara que tothom els estigui esperant. Segur, però, que algun n'interpretarà.

Concert de Melendi - Divendres 22 de juliol a les 22h al Parc Central