M1tv promociona treballs d’estudiants del Tecnocampus per Santes

Quatre estudiants del Grau de Mitjans Audiovisuals han dissenyat el grafisme del programa “Connexió Santes”

  • M.Gómez
  • Dimecres, 20 Juliol 2016 00:00

connexió santes

Un any més m1tv prepara un ampli dispositiu per transmetre la Festa Major de Les Santes a través de la televisió local. El programa especial d’anàlisi, cròniques, directes i prèvies d’actes serà el “Connexió Santes” que, enguany compta amb una novetat. I és que un total de 153 estudiants de primer curs del Grau en Mitjans Audiovisuals (GMA) del Tecnocampus (TCM) han participat en un projecte de col·laboració amb el mitjà local per tal de dissenyar el grafisme pel programa. De totes les propostes visuals presentades (material que inclou crèdits, careta, separadors i cortinetes), el jurat ha seleccionat la proposta d’Andrea Bielsa, Anna Ferro, Ainhoa Garcia i Aina Garcia.

A més a més del disseny guanyador, el jurat ha seleccionat el treball de l’estudiant Jordi Rico com a material promocional del programa així com vuit caretes d’altres grups d’estudiants, que segons el mitjà local, es faran servir com a elements de continuïtat en les diferents emissions del programa. Tots els estudiants que han participat en el projecte han cursat l’assignatura “Disseny Gràfic” al GMA, una matèria impartida per Teresa Vidal i Natàlia Quílez.

Immersió a la festa

Des de la Regidoria de Cultura i Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Mataró s’ha donat suport al projecte fent una immersió dels alumnes en la festivitat de Les Santes a través de xerrades i diferents activitats relacionades amb la Festa Major.

Des de m1tv valoren molt positivament tota l’experiència i no descarten repetir-ho en les pròximes edicions.