A la venda el quart calendari 'De Santes a Santes'

Les fotografies d'Albert Canalejo il·lustren el compte enrere fins a la següent Festa Major

  • Redacció
  • Divendres, 15 Juliol 2016 12:54

Calendari De Santes a Santes

Per a la gent de Mataró, Les Santes són alhora el final i l’inici d’una llarga espera de 360 dies. Durant l’any, comptem quant falta per a la Festa Major i ordenem el curs i les vacances tenint ben present quina distància ens separa dels cinc dies de festa més esperats de l’any. Partint d'aquesta premissa ja fa quatre anys que el col·lectiu Juliana tot l’any! edita el calendari de Santes a Santes, el calendari festiu de Mataró que et diu quan falta per a la Festa Major.

El calendari s’inicia amb Les Santes d’enguany i, a partir del dia 30 de juliol incorpora un compte enrere que cada dia indica els dies que falten per a Les Santes de 2017. També hi consten les fases lunars, els canvis horaris, els festius de designació local i les dates assenyalades del calendari festiu de la ciutat, així com els seus acompanyaments gastronòmics.

Fotografies d’Albert Canalejo

En aquesta quarta edició, tretze dels elements més representatius de la Festa Major en són els protagonistes. Cada mes està dedicat a un d’ells i les fotos que il·lustren el calendari són obra del fotògraf mataroní Albert Canalejo, que durant més de deu anys ha seguit i immortalitzat Les Santes.

Punts de venda

Els primers exemplars del calendari es podran comprar diumenge vinent, dia 17 al cicle Camí de Santes que organitza l’Associació Ralet. Art i Cultura a la Plaça de Can Xammar (de 20 a 22:30h). A partir del dilluns 18 estaran a la venda als establiments Artijoc (Carrer Sant Cristòfor, 5 - Plaça Xica), Batlle Fotografia (La Riera, 33) i a Can Margarida (Plaça de Cuba, parada 24). De Santes a Santes també és present a les xarxes socials amb perfil propi tant a Facebook com a Twitter.