Creen "el Domàs de Les Santes" per adornar els balcons

L'edició és limitada i s'han de demanar on line

  • Redacció
  • Dijous, 14 Juliol 2016 12:33

Domàs de Santes

Dos emprenedors santeros han creat El “Domàs de Les Santes” i el posen a la venda  com a element vinculat pròpiament a la festa major de Mataró. "Pretén donar un toc de color i festivitat per tal de guarnir la ciutat durant els dies de les festes i oferir als visitants, i a la pròpia ciutadania, una imatge dels carrers decorats especialment per a l’ocasió".

El disseny està basat en lletres blanques en un fons de color bordeus sota el lema “Mataró de Festa Major. Les Santes”. Les seves dimensions són d’1 metre d’amplada per 80 centímetres d’alçada i inclou quatre llaços als extrems per poder ser penjats.

Aquest primer any les unitats de domassos són limitades i ja es poden reservar via mail ( Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ) o a la pàgina de Facebook “Domàs de Les Santes” Les unitats restants estaran disponibles a diversos establiments de la ciutat a partir del 22 de juliol. El preu de cada domàs serà de 6 € la unitat.