Les Santes reediten el got solidari amb imatges del cartell de Laia Arnau

L'Ajuntament, Creu Roja i Càritas impulsen la iniciativa que permet adquirir els gots per 1€ i que destinarà els beneficis a activitats de lleure per a infants en risc d'exclusió social

  • Redacció
  • Dilluns, 11 Juliol 2016 11:44

Gots solidaris Les Santes

L’Ajuntament, Creu Roja i Càritas promouen de nou una campanya solidària per a Les Santes, seguint amb la iniciativa engegada el 2014. La campanya es materialitza en un got de plàstic dur i reutilitzable que valdrà 1 €, els beneficis de la venda del qual es destinaran íntegrament a les dues entitats, a un projecte adreçat a atendre les necessitats de lleure i d’activitats extraescolars dels infants de Mataró per tal de millorar la igualtat d’oportunitats en la infància. Aigües de Mataró participa en aquesta iniciativa solidària patrocinant una part de la producció dels gots.

El disseny del got anirà relacionat amb imatges del cartell de Les Santes d’enguany, obra de Laia Arnau i es preveu que se’n faci una producció aproximada de 16.000 gots. Els gots es podran adquirir a totes les barres oficials de la Festa Major i a la Botiga de les Santes.

Aquesta iniciativa solidària fa tres anys que es desenvolupa de forma satisfactòria acompanyada de campanyes de conscienciació engegades per a la reducció de l’ús d’envasos de vidre a la via pública i la reducció de riscos pel consum excessiu d’alcohol.