Les Santes estrenen nou portal web

La pàgina amb tota la informació de la Festa Major també conté la botiga en línia per adquirir tots els productes de marxandatge vinculats a la festa

  • Redacció
  • Dilluns, 11 Juliol 2016 10:32

Web Les Santes

Nova renovació de la pàgina web de Les Santes, que no només servirà per estar actualitzat dies abans i durant la Festa Major, sinó que permetrà capbussar-se de ple en la festa durant la resta de l’any. La posada en marxa del nou portal també ha obert les portes de la botiga en línia de Les Santes, des d’on es poden adquirir les samarretes, però també la resta de productes de marxandatge vinculats a la Festa Major.

Un vídeo del Desvetllament comptant fins a 15 dóna la benvinguda als usuaris a la nova pàgina web de Les Santes. Un nou portal dinàmic i de fàcil navegació pensat tant per a ordinadors com per a altres dispositius i que conté tot el que cal saber sobre la Festa Major de Les Santes.

Continguts consultables tot l'any

Els continguts es presenten dividits en dos menús als laterals de la pantalla. En un hi ha continguts sobre la Festa Major de Mataró, amb la intenció d’explicar-ne els seus trets diferencials i els seus principals elements, i en l’altre menú hi ha els continguts específics de Les Santes d’enguany que estan a punt de començar.

El menú sobre la festa estarà actiu tot l’any, mentre que l’altre anirà canviant cada any i s’activarà amb la proximitat de la festa, i durant la mateixa. En el menú sobre la festa es troben diversos apartats: el Seguici, amb informació sobre cada comparsa institucional i una mica d’història i explicació; la Festa, un apartat sobre el ritual i els actes de la Festa Major i cadascun dels seus apartats; Música i balls, un apartat amb molta informació sobre les músiques, tocs i sons de la festa mataronina, així com una galeria de vídeos amb els balls de les comparses i un apartat sobre el Bequetero. Cartells i programes és tot un repàs visual al grafisme de la Festa Major. A més a més, es podran consultar íntegrament tots els programes editats des de 1979 fins a l’actualitat.

La botiga en línia, ja oberta

La pàgina web de Les Santes inclou també una pestanya d'accés a la botiga en línia de la Festa Major, des d'on s'anticipa la venda dels productes de marxandatge de la festa com les samarretes, en totes les seves talles i models. La botiga física està previst que obri el  dimarts vinent dia 19 de juliol.