Melendi protagonitzarà el concert de pagament de Les Santes

Serà l'únic concert de l'asturià a la província, el divendres 22 de juliol i les entrades costen 31 euros

  • Redacció
  • Dilluns, 07 Març 2016 19:57

Melendi

Melendi serà el protagonista del concert de pagament de la propera Festa Major, succeint així Sopa de Cabra. El cantautor asturià serà el cap de cartell de Les Santes 2016 protagonitzant el gran concert que oferirà el 22 de juliol a les 22 h al Parc Central. El concert tindrà un caire d’exclusivitat, ja que serà l’únic concert que oferirà a la província de Barcelona. La Direcció de Cultura de l'Ajuntament ha arribat a un acord amb l’empresa The Project Music Company per coproduir el concert de pagament de la festa major mataronina, continuant d’aquesta manera la relació amb empreses privades que han permès fer els concerts grans els darrers anys amb despeses mínimes per a l’Ajuntament.

El preu de les entrades és de 31€ amb compra anticipada i 35€ a taquilla, amb impostos i despeses de gestió inclosos.

Melendi, en un dels seus directes

Les entrades es posaran a la venda dissabte 12 de març a través de la plataforma digital proticketing.com. També es podran comprar entrades a les oficines de Cultura (c. de Sant Josep, 9) i el mateix dia del concert a la taquilla del Parc Central. La capacitat màxima del Parc Central és de 6.000 localitats.

15 anys d'èxits
Melendi és un dels grans artistes del pop rock espanyol i més de 2 milions d’espectadors ja han gaudit de la seva energia damunt dels escenaris. Durant els seus 15 anys de carrera ha editat 7 treballs d’estudi pels quals ha rebut 12 discos de platí i un disc d’or. En total ha venut més d’un milió de còpies dels seus enregistraments. L’any 2015 és proclamat l'artista més escoltat a la plataforma musical digital Spotify. A Mataró presentarà el seu darrer disc, “Directo a septiembre” que es manté, setmana rere setmana, com un dels més venuts a tot l’Estat.