Les Santes, Premi ARC a la millor programació musical de Festa Major

Mataró guanya el guardó que atorga la crítica el segon any d'estar nominada

  • Redacció
  • Dilluns, 14 Desembre 2015 21:30

Sopa de Cabra

Reconeixement del sector musical a la programació de Mataró. Les Santes han guanyat el Premi Arc a la millor programació musical de Festa Major, lliurats dilluns al vespre a la sala Barts de Barcelona. Era el segon any que Mataró estava nominada en aquesta categoria d'uns guardons que organitza l’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya, després de ser-ho també l’any 2014.

Els altres finalistes eren Sant Joan, Festa Major de Valls, les Festes de Lleida i la Festa Major de Terrassa.

La programació musical de Les Santes 2015 va aplegar 47 conjunts musicals que van tocar durant els 11 dies de festa. El retorn de Sopa de Cabra va ser el cap de cartell en una nit molt especial al Parc Central, ja que era un dels únics tres concerts que la banda gironina oferia a tot Catalunya. A més, la ciutat va poder gaudir de grans concerts gratuïts com és el cas de Catarres i Blaumut que van aplegar més de 10.000 espectadors cada un.

Concert Santes Brams

Altres premis d'accent mataroní
La Loca Histeria, un grup amb integrants maresmencs, també va guanyar el Premi Arc de la seva categoria de millor grup de versions. També Ebri Knight estava nominat a la categoria de millor grup de temes propis, categoria en que s'han imposat Els Catarres. El Cruïlla Barcelona, festival hereu de l'antic Cruïlla de Cultures que es va celebrar a Mataró també va ser premiat com a millor festival o cicle de música just en l'any en què va batre tots els seus propis rècords d'assistència.