3.000 persones al No n’hi ha prou!

Els Requisits torna a repartir la juliana ara ja amb la recepta coneguda

  • Marta Gómez i Fotos d'Anna Aluart
  • Dimecres, 29 Juliol 2015 13:06

Puntualment a les dues de la matinada començaven a sortir les figures institucionals de l’Ajuntament. Les Diablesses, la Momerota, el Drac, l’Àliga i la Família Robafaves tenien més ganes de festa, aquesta vegada nocturna. El No n’hi ha prou! és un dels actes cada vegada més esperats pels mataronins i mataronins. Les xifres ens diuen que aquest any ha aplegat a 3.000 persones.

no n'hi ha prou

Prop de dos quarts de tres de la matinada una bandera espanyola va ser cremada enmig de l’acte, però el fet va resultar anecdòtic gràcies a la ràpida actuació dels equips de seguretat; tot i això des de l’Ajuntament van lamentar profundament la situació. Fa uns anys un grup de nois també n’havien cremat una i es va intentar agilitzar els temps sense música per evitar actuacions com les que ahir es van repetir.

santes bandera

Els Requisits

Abans del No n’hi ha prou! un dels actes de ball tradicionalment esperats són els Requisits de Festa Major a càrrec de La Principal de la Bisbal. Boleros, passos dobles i valsos, entre d’altres, es van poder ballar en una nit on tampoc hi va faltar el Ball de Rams o el Ball del Fanalet. I els Requisits tampoc s’entenen si no hi ha la beguda mataronina de la Juliana a la barra. I és que, aquesta vegada, es va servir la Juliana amb uns gots específics que recordaven els ingredients que conformen la beguda ara ja amb la recepta pública.

no n'hi ha prou