Un ruixat esguerra els concerts de les Dissantes

Plou a consciència durant 10 minuts i, per seguretat, se suspèn la música en directe

  • Cugat Comas
  • Dissabte, 25 Juliol 2015 09:25

Les DIsantes

Ja hi tornem a ser. Per cinquè any consecutiu la pluja ha fet acte de presència per tenallar la programació de la Festa Major. En aquesta ocasió ha estat hostil amb les Dissantes, la seva part de concerts i és que el grup Buhos va haver d'acabar precipitadament el seu concert la nit de divendres a dissabte per un important ruixat que va fer córrer a milers de persones en busca d'alguna mena d'aixopluc. La tempesta s'anava intuint ja durant els darrers compassos del concert de pagament de Sopa de Cabra i els llamps es van anar incrementant amb els primers temes ja al Parc Nou. Va descarregar amb força remullant a base de bé i obligant l'organització a suspendre la resta de concert de Buhos i els esperadíssims La Pegatina.

Minuts després de l'aiguat puntual la pròpia organització comunicava la suspensió però, amb la nit ja clara, programava música enllaunada de discjòquei per als milers de persones que es van fer forts a l'Espai Firal fins més enllà de les cinc de la matinada.

Les Dissantes sí que van poder completar amb èxit la seva programació de tarda, amb el moment àlgid ja al vespre de la 'Flashmob' de la cançó 'Jo sóc com tu', que va aglutinar milers de persones amb El Niño de la Hipoteca i Búhos.