El Bequetero sona pels més petits: De Parranda!

El desvetllament dels menuts amb el grup d’animació Rah-mon Roma i els Dials, que amenitzaran la Convidada de la Família Robafaves

  • Redacció
  • Diumenge, 26 Juliol 2015 00:00

De parranda

Fins a 15 comptarà la canalla amb l’himne Bequetero, saltant més amunt dels caps dels mataronins en la primera part de la Tarda Guillada, la Nit Boja feta a mida pels més petits.

Des de l’Ajuntament, baixaran pares i nens per la Riera acompanyant la Família Robafaves, la Banda de l’Agrupació Musical del Maresme i els alumnes de les escoles de música de la ciutat.

La convidada de la família Robafaves a galetes i sucs anirà a càrrec del grup d’animació Rah-mon Roma i els Dials, que els faran ballar fins que arribi el moment d’acompanyar els gegants fins a l’Ajuntament de nou.

Per guanyar més espai i no limitar els moviments de les figures ni dels petits, es recomana que els assistents deixin els cotxets a casa o al servei de guarda que s’habilitarà al pati de la Residència Sant Josep; lloc en el qual també hi haurà un punt de trobada per als nens i nenes perduts.

26 de juliol- De Parranda!
Des de l’Ajuntament, 18h