m1tv emetrà més de vint actes de Santes en directe

La televisió emetrà cada dia el programa ‘Connexió Santes’

  • Redacció
  • Dimecres, 22 Juliol 2015 13:42

m1tv santes

La televisió de Mataró i el Maresme oferirà durant la festa major el magazine “Connexió Santes”, conduït pel periodista Guillem Roset. Del 24 al 29 de juliol, a les 19.30 hores, el canal local emetrà el programa des del plató dels estudis ubicats al Tecnocampus, amb constants connexions en directe amb els principals punts de la festa, un resum de l’actualitat i entrevistes amb protagonistes de Les Santes.

Al marge del programa, s’emetran actes íntegres en directe com la Flashmob de les Dissantes, el Concert de Banda, la Crida a la Festa Major, el Desvetllament Bellugós, la Diada Castellera, la Revetlla de festa major amb els concerts de Marc Ràmia i l’Orquestra Gira-sol, l’Anada a Ofici, la Missa de Les Santes, La Passada, la Cursa de Les Santes, La Postal de Gegants i l’Anem a Tancar, entre d’altres.

L’emissió del programa “Connexió Santes” i les retransmissions en directe seran possibles gràcies a la feina d’una quarantena de professionals i col·laboradors de m1tv i Mataró Ràdio. A més a més, s’ha posat en marxa el Canal Santes, que ofereix a través del portal d’m1tv  una programació continuada les 24 hores del dia de continguts exclusivament dedicats a la festa major.