Últims tres dies per fer un Cartell Alternatiu

Aquest diumenge acaba el termini de presentació de propostes

  • Redacció
  • Divendres, 03 Juliol 2015 00:00

Cultura 2014/2015, Cartell Alternatiu
S’acaba el termini. Aquest diumenge a les 24h es tancarà la recepció de propostes per a la setena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes. Hi ha temps fins llavors per entregar tots els cartells que es vulgui a través de l’adreça Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Allò que fa diferent el Cartell Alternatiu de la Festa Major és que són els mataronins el que l’escullen mit­jançant sufragi popular. El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és un certamen que organitza el Tot Mataró amb el suport de SimóMac, Grup Informàtica 360, Abacus i Bocca Restaurant amb la voluntat de donar sortida a tot tipus d’artistes i ciutadans mataronins i santeros a experimentar el que és fer un cartell de Les Santes i que la gent el pugui valorar i votar.

La setmana que ve ja es podrà votar el guanyador d’aquesta edició entre la selecció feta entre totes les propostes rebudes. Abans, però, toca exhaurir el termini i aprofitar-lo per presentar tantes propostes com es vulgui, sempre que es compleixin les bases del certamen que es troben a totmataro.cat/cartellsantes