La Pegatina seran els grans protagonistes de les terceres Dissantes

La Fundació El Maresme i l'Ajuntament esperen unes 20.000 persones en una festa que també comptarà amb Buhos i JARPS

  • Redacció
  • Dilluns, 20 abril 2015 00:00

La Pegatina, avui al Clap

Un any després de protagonitzar la cançó 'Jo sóc com tu', La Pegatina serà el gran concert de la tercera edició de les Dissantes, el festival musical i social que organitza la Fundació El Maresme per la Festa Major de la ciutat. El grup de rumba de Montcada i Reixac, un dels grans fenòmens mediàtics de la música catalana, actuarà a Mataró el 24 de juliol al Parc Nou. El grup 'Buhos' i els mataronins JARPS també actuaran en un escenari que acollirà durant tota la tarda les diferents activitats del Projecte Santi i on no faltarà la flashmob multitudinària de la cançó d'aquest 2015. El 'Jo sóc com tu' d'enguany el canten El Niño de la Hipoteca i Buhos, que interpretaran la cançó en directe mentre milers de mataronins reprodueixen la coreografia que pertoca.

El concert de La Pegatina i Buhos es complementarà amb el que Sopa de Cabra oferirà al Parc Central el mateix dia 24 i començarà just acabat el del grup gironí. La totalitat de la programació de Les Santes es donarà a conèixer el dilluns 4 de maig, amb la presentació del cartell de la festa. Aquest dilluns s'ha presentat en societat, però, la programació d'unes Dissantes que s'avancen a divendres per no coincidir amb la Nit Boja. Durant tota la tarda hi haurà activitats infantils "com jocs per entendre la discapacitat" segons Albert Vidal, gerent de la Fundació El Maresme.

A dos quarts de nou del vespre hi haurà la popular Flashmob i els mataronins Jarps tancaran la programació de vespre al Parc Nou. La música s'aturarà en motiu del concert de Sopa de Cabra al Parc Central i es reprendrà just després, un cop acabat, primer amb Buhos i després amb La Pegatina –que presentarà el disc que estrenarà el mes que ve– i després discjòqueis fins les 5:30h. La del 24 de juliol serà, doncs, la primera nit potent de Santes.

S'esperen unes 20.000 persones

El regidor de Cultura Joaquim Fernàndez es congratula d'haver pogut consolidar les Dissantes dins el programa de la Festa Major. "Com a darrer any de regidor de cultura i també com a Patró de la Fundació valoro molt positivament l'entesa entre Ajuntament i Fundació que ha creat un acte en què la il·lusió de tothom s'ajunta i cada any és emocionant". Al seu costat Albert Vidal ha agraït la confiança de l'Ajuntament per tercer any i s'ha atrevit a preveure unes 15.000 persones ballant a la Flashmob i unes 20.0000 als concerts. L'any passat la Guàrdia Urbana va donar aquesta dada d'assistència al concert de Txarango.