La darrera gran farra de les figures

L’any passat el No n’hi ha prou! va acabar abruptament per un ruixat quan sols quedava la ‘Dormida’.

  • Redacció
  • Dilluns, 28 Juliol 2014 13:00

28_ no n'hi ha prou

Sense arribar als nivells de la sensibilitat envers la Nit Boja i especialment el Desvetllament, els darrers anys Les Santes també han vist com una de les seves criatures més recents comença a córrer risc de desbordar-se. El 28 de juliol ja té en el ‘No n’hi ha prou!’ el seu colofó clàssic a la penúltima nit de Santes i aquest any l’acte, a més, incorpora alguna novetat com ara una simplificació del seu ordre, un tomb menys de totes les figures amb la cançó pròpia de l’acte i alguns minuts menys del mateix perquè es mantingui l’alta intensitat de l’acte, que és el que fa diferent aquesta de les altres “dormides” amb les figures.

Estem parlant d’una farra compartida entre mataronins i les seves figures al so de La Principal de la Nit i després dels altres actes de la nit. Aquest any començarà puntualment a les dues i, com sempre, seguirà després amb la Cursa a pèl i el conegut com “Encara no n’hi ha prou!’ a les sis del matí.

El No n’hi ha prou! és un dels moments àlgids de la Festa Major i es treballa perquè tothom pugui ballar, saltar i cridar al costat de gegants, Momerota, Àliga, Drac i Diablesses sense que ningú hagi de patir. Es tracta de fer Festa Major.

L'ACTE
No n’hi ha prou!
Ajuntament, 2h