Suspesa l'actuació del Mago Pop

Una jam session participativa amb 200 tambors africans, l'alternativa

  • Redacció
  • Diumenge, 27 Juliol 2014 13:00

mago Pop

Actualització
L'actuació del Mago Pop ha estat suspesa per indisposició. L'escenari de l'Espai Familiar del Parc Central Nou l'ocuparà en l'horari previst una jam session participativa amb 200 tambors africans.

 

Cada dia de la Festa Major de Les Santes hi ha habilitat al Parc Central Nou el denominat ‘Espai Familiar’, un àmbit propici perquè els més petits de Mataró s’acostin a arts com el teatre, l’humor, el circ, la música o la màgia. Precisament de màgia va la programació pensada pel dia 27 i el gran reclam de tots els dies. Arriba a Mataró la màgia dita ‘indie’ d’Antonio Díaz, més conegut com a ‘Mago Pop’. És una sensació cada vegada més coneguda i reconeguda, un mag sorprenent que omple a vessar allà on va. Perquè tothom en pugui gaudir se’n programaran dos passis, del seu xou, un a les set de la tarda i un altre a les nou de la nit.

Seran dos passis durant els quals el Mago Pop tornarà a deixar tothom bocabadat amb la seva manera de fer màgia, combinant música, humor, improvisació i moltes sorpreses a les quals caldrà afegir la interactuació que el mag sempre té amb el públic. És una estrella.

L'ACTE
Dia 27
Parc Central Nou,  19h i 21h