Grallers de Mataró, segueixen cantant la canya

Es tracta del segon disc d’aquest grup que durant més de 20 anys van acompanyar la Momerota en totes les seves cercaviles

  • Redacció
  • Divendres, 18 Juliol 2014 12:27

Els Grallers de Mataró

Dins la programació especial de Santes del Públic, diumenge a les 19h hores es presentarà el nou disc d’Els Grallers de Mataró que porta per títol ’Seguim cantant la canya!’. Es tracta del segon disc d’aquest grup que durant més de 20 anys van acompanyar la Momerota en totes les seves cercaviles i que tot i no fer-ho des de l’any 2.000 han seguit assajant, reinterpretant peces i component-ne de noves. El patrimoni musical tradicional de Mataró deu molt als Grallers de Mataró que sempre han reivindicat la gralla com a instrument. L’acte comptarà amb una petita entrevista en públic amb els integrants dels Grallers i un petit tastet de tres cançons de les que s’inclouen en el disc.

Els Grallers de Mataró són una formació històrica integrada per Antonio Fernández al tabal i Imma Vilatarsana, Toni Puigventòs, Andreu Carretero i Jaume Feliu a les gralles. Sempre s’han caracteritzat pel bon tracte envers un dels instruments el so del qual és indissociable de Les Santes i les festes populars del país. A l’acte es podrà aprofitar per comprar els primers discs sortits d’estudi d’aquest ‘Seguim cantant la canya’.

Dates
Diumenge 20 juliol
Hora:19h
Lloc: El Públic (C. d’en Xammar, 6. Mataró)