El Tot Mataró convoca el VI Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

Es poden presentar del 22 de maig al 22 de juny a concurs@totmataro.cat

  • Redacció
  • Divendres, 23 Maig 2014 00:00

6è Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

Ja està en marxa la sisena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes 2014 que organitza El Tot Mataró i Maresme. Dues setmanes després que es desvetllés la imatge oficial de la Festa Major, obra de Regina Puig, comença ara el període de presentació de propostes d’aquest Concurs convertit en un clàssic de les pre-Santes.

El Cartell Alternatiu de Les Santes l’escullen els lectors del Tot Mataró en base a la votació popular entre els cartells finalistes, però abans d’arribar a aquest període, s’obre el termini de presentació de cartells, des del 22 de maig fins al 22 de juny.

Qui hi pot participar?

Absolutament tothom. Es poden presentar cartells alternatius tants com es vulguin, en la tècnica que es vulgui, que compleixin les bases del certamen. Els cartells finalistes seran exposats al Públic a partir del 27 de juny i també es podran consultar a totmataro.cat/cartellsantes

Aquesta doble via, presencial i telemàtica, també servirà com a mètode de votació ja que allò que fa diferent el Cartell Alternatiu de la Festa Major és que són els mataronins el que l’escullen mitjançant sufragi popular.
 

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes és un certamen que organitza el Tot Mataró amb la voluntat de donar sortida a tot tipus d’artistes i ciutadans mataronins i santeros a experimentar el que és fer un cartell de Les Santes i que la gent el pugui valorar i votar.

El Concurs del Cartell Alternatiu de Santes s’ha convertit en 6 anys ja en una cita clàssica per a tot tipus de mataronins que en prenen part. La imatge guanyadora, la més votada pels mataronins, il·lustrarà la portada del Tot Mataró del 25 de juliol, aquell que acompanyarà la ciutat durant els dies més indicats.

Regals pels guanyadors
En les pròximes setmanes, el Tot informarà de la dotació en forma de regals per als guanyadors d’aquesta sisena edició del certamen. Ara és torn d’inspirar-se i crear cartells. Hi ha temps fins el 22 de juny.

 Les bases del VI Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

- Es poden presentar tants cartells com es vulgui enviant-los a
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans de les 24h del 22 de juny de 2014.

- S’hi haurà de fer constar de forma clara el NOM de l’artista i el TÍTOL de l’obra. L’organització notificarà la correcta recepció del cartell.

- El treballs han de ser originals i incloure la llegenda 'Les Santes. Festa Major de Mataró'. Del 25 al 29 de juliol del 2014.

- La tècnica és lliure, els treballs han de ser originals i s’han de lliurar a mida DIN A3 digitalitzat (preferiblement en format PDF).

- El participant cedeix al Tot Mataró i Maresme els drets d’utilització i reproducció dels treballs. El guanyador serà la portada del Tot Mataró especial Santes.

- Els cartells finalistes s’exposaran a El Públic del 26 de juny al 17 de juliol.

- El nom dels guanyadors es donaran a conèixer el 18 de juliol en el decurs d’un acte obert al mateix El Públic.

Ciutat 2013, CARTELL SANTES 1

Ciutat 2013, CARTELL SANTES 2