Avui es presenta el cartell de Les Santes 2014

Serà en el decurs del Plenari de la Comissió, obert a tothom

  • Redacció //Foto: cedida
  • Dilluns, 05 Maig 2014 09:43

Cultura 2013, Cartell Santes 2013

Avui es coneixerà la imatge més buscada de l’any a Mataró. A partir de les vuit del vespre hi ha convocat un Plenari de la Comissió de la Festa Major que servirà per presentar en societat el cartell de Les Santes 2014. Com mana la tradició i el protocol, es desconeix la identitat de l’artista local que ha rebut l’encàrrec remunerat de fer el cartell de la Festa Major.

En aquest acte es presentarà la identitat de l’artista del cartell i es podrà veure per primera vegada la seva obra, que sempre dispara un debat ciutadà. El cartell de Les Santes 2013, el seu immediat antecessor, va ser obra de Pol Codina que, per primer cop, va plasmar una escultura en el cartell.

En l’acte d'avui que arrencarà a les vuit del vespre a la sala d’actes de Can Palauet, també es presentarà la identitat del fotògraf encarregat de fer el seguiment de la Festa Major d’aquest any per a fer l’exposició de l’any vinent. L’any passat va ser Quim Puig l’encarregat de fer el seguiment de la festa i el pròxim mes de juliol exposarà la seva obra a l’Ateneu de la Fundació Iluro.

La imatge i els comentaris del cartell es tornaran a reunir a través de l’etiqueta #cartellsantes.