"Serà molt emocionant formar part d'un moment com la Tarda Guillada"

El grup 'La Tresca i la Verdesca' és l'encarregant d'amenitzar la Convidada de la Tarda Guillada

  • Berta Seijo
  • Divendres, 26 Juliol 2013 00:00

La Tresca i la Ventresca

No és la primera vegada que veniu a Les Santes. Què us agrada d'aquesta festa major?

Els mataronins esperen tot l’any les Santes d’una manera molt especial, se les estimen. Per això, quan arriben, la ciutat les viu intensament i esdevé un públic fantàstic quant a participació i entusiasme. Per a nosaltres, un públic així resulta molt agraït. Ens fa sentir part d’aquesta festa. A més a més, un de nosaltres va viure a Mataró durant un temps, i això fa que li tinguem una estima especial a Les Santes.

 
Quin espectacle fareu aquest any? Serà diferent que el de l'any passat? En què consistirà?

‘Zum’ és un espectacle que s’adapta a cada situació i esdevé diferent cada vegada. Aquest cop tindrem un context oposat al de l’any passat: una cosa és l’ambient plàcid damunt l’herba del Parc, i una altra, l’efervescència de la família Robafaves sortint de parranda a ritme de Bequetero. Per a nosaltres serà molt emocionant formar part d’aquest moment tan estimat pel mataronins.

Qui recomaneu que us vagi a veure? Només poden participar els nens o també la resta de la família?

Ens agrada quan es parla de públic familiar; la mirada de complicitat de l’adult també hi és en la nostra manera de fer. Sovint els pares i mares ens comenten que la nostra música també connecta amb ells. Ens proposem que els nostres espectacles siguin espais on grans i petits gaudeixin plegats de la música i visquin la celebració i la festa com quelcom compartit.