Cançons de la Ruixada per Twitter

L’acte final de la Nit Boja permet demanar música a la xarxa social

  • Redacció
  • Dijous, 27 Juny 2013 12:29

Cultura, Santes, Ruixada

La Gran Ruixada de Les Santes 2013, per les que falten menys d’un mes, presenta dues novetats rellevants. El Tot Mataró ja va avançar fa setmanes el canvi d’ubicació de l’acte final de la Nit Boja, el 25 de juliol, que enguany tindrà lloc al Nou Parc Central.
L’altre novetat que s’ha conegut aquesta setmana és que, per primera vegada, es poden demanar cançons a través de les xarxes socials i, més concretament, a través de Twitter. El funcionament és molt senzill. N’hi ha prou amb fer una piulada amb l’etiqueta #ruixada13 i la comissió que organitza la Ruixada juntament amb l’Ajuntament tindrà en compte la petició a l’hora d’escollir la música que sonarà mentre les mànegues i aspersors ruixen el personal.

Pràctica habitual

Poder demanar cançons a través de twitter és una pràctica que algunes discoteques de la ciutat ja tenen com a norma les nits de cap de setmana. Ara és la Ruixada la que s’apunta al carro esperant que la gent pugui proposar cançons ballables i que, entre tota la participació més la música de l’equip que encapçala com a speaker Espartac Peran, quedi definida tota la banda sonora del final de la nit més esperada per molts mataronins.