Un iPad pel millor Cartell Alternatiu

5è Concurs Cartell Alternatiu Les Santes 2013

  • Redacció
  • Dijous, 06 Juny 2013 13:05

Ipad Concurs de Cartells

Un Ipad, la ‘tauleta’ digital tàctil per antonomàsia d’Apple, és el premi estrella de la Cinquena edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes que compta els dies que queden per entregar les propostes d’imatge alternativa de la Festa Major abans que a les 24 hores del 24 de juny es tanqui el termini.

SIMOMAC i Grup Informàtica 360 aporten aquest primer premi, un autèntic gadget del que cada persona acaba quasi per fer-se’n dependent. Un Ipad reuneix totes les funcionalitats d’un ordinador portàtil en un format més proper a un ebook amb el segell de qualitat d’Apple. Un gaudi.

A més de l’Ipad pel guanyador absolut, un lot de productes d’Abacus serà pel segon cartell més votat i un menú desgustació al restaurant Bocca, un dels millors restaurants de Mataró, serà pel cartell guanyador de la votació del jurat.

És la cinquena edició d’un certamen convertit en un clàssic de les pre-Santes, un èxit de participació en les edicions del 2009, 2010, 2011 i 2012. No hi ha límit de cartells presentats per persona ja que el Concurs és obert a tot tipus de cartells.

Més informació a totmataro.cat/cartellsantes

1r Premi:
1 iPad mini Grafito 16Gb Wifi
Cedit per SIMOMAC
i Grup informàtica 360
www.simomac.com
www.informatica360.cat

2n Premi:
Lot de productes ABACUS
http://abacus.coop/locations/abacus-mataro

PREMI DEL JURAT:
Menú degustació al RESTAURANT BOCCA
http://boccarestaurant.com/ca

ENTRE TOTHOM QUE VOTI SORTEJAREM:
10 àlbums fotogràfics d’Instagram, gentilesa d’InstaGrafic
http://instagrafic.com

PARTICIPA FINS EL 24 DE JUNY!!

Consulta les bases a: www.totmataro.cat/cartellsantes