Fan falta reglaments de les comparses i la festa? Torna el Racó de Santes

Aquest diumenge a les 18h torna aquest espai de tertúlia sobre la Festa Major

Torna el Racó de Santes. Aquest diumenge a les 18h a El Públic es reprèn l’agenda d’aquest espai de tertúlia al voltant de temes de la Festa Major de Les Santes. Torna a 125 dies de l’inici de la festa i ho fa amb una tertúlia sobre els reglaments i els protocols de la Festa Major. Fan falta? Per què han de servir?

 

Arran de la proposta a principis d’any de redactar uns reglaments de la Festa Major i establir per protocols oficials quan han de sortir les figures de la ciutat i quan no, es planteja reobrir un debat que s’ha afrontat de forma repetida històricament, sempre de forma infructuosa. Ara es debatrà sobre la conveniència i l’objectiu d’aquesta proposta en l’espai que promouen El Públic i el Tot Mataró.Casa de la Cultura Popular

Al Racó de Santes, una tertúlia oberta a tothom, es podrà parlar també del projecte recent de la Casa de la Cultura Popular. Moltes poblacions de les que disposen d’un equipament així, per exemple Vilafranca del Penedès, són precisament les festes que s’han dotat de protocols i reglaments.