El Tot organitza el 4t Concurs del Cartell Alternatiu de Santes

El Tot Mataró organitza una nova edició, amb un gran èxit de participació en les edicions precedents.

Per quart any, i en el que ja és una tradició més de les pre-Santes, el Tot Mataró organitza la quarta edició del Concurs del Cartell Alternatiu de Santes. Es tracta d’un concurs obert en el què és la votació popular la que escull la imatge vencedora, que es penja per la ciutat i i l·lustra la portada del Tot Mataró de Santes.

Al certamen s’hi pot presentar absolutament tothom, amb tants cartells com vulgui, de la tècnica i la temàtica santera que es vulgui. Seran els vots dels lectors els que escullin el guanyador. Hi ha temps des del 25 de maig fins al 24 de juny a les 24 hores per presentar els cartells a través de la web del certamen totmataro.cat/cartellsantes

Bases: Es poden consultar a totmataro.cat/cartellsantes.Premis: Un Ipad per al cartell més votat és el primer premi. I un lot de productes gentilesa d'ABACUS i Gris, Regals per home, pel segon i l'escollit pel jurat.Termini: Es poden presentar cartells fins el 24 de juny a les 24h.Votacions: Es podrà escollir el cartell del 29 de juny al 15 de juliol.Organitza: El Tot Mataró i Maresme.Col·laboren: SimóMac, Abacus, Gris Regals per home i El Públic.