SonarKids Barcelona 2010

12 i 13 de juny

SonarKids, el festival de música i experiències creatives per a nens i pares torna aquest any amb objectius idèntics però amb un format diferent respecte a l’any passat. Aquesta segona edició arriba després de l’èxit de la primera, que es va saldar amb una assistència de 5.300 espectadors entre pares i fills i la celebració de més de 40 activitats.Doble jornada SonarKids 2010 es duplica en dues jornades d’activitats, tallers, actuacions i sorpreses per a tota la família, i ho fa una setmana abans que se celebri Sónar a la ciutat. Per tant, aquest any SonarKids tindrà lloc el dissabte 12 i el diumenge 13 de juny, als espais del CCCB i MACBA. El desdoblament de SonarKids en dos dies permetrà als assistents poder gaudir amb més tranquil·litat de les activitats i tallers del festival, ja que aquests seran els mateixos tant el dissabte com el diumenge.

 

Un festival per a tota la famíliaSonarKids continua presentant-se com una nova proposta d’oci familiar, concebuda per Sónar perquè tant pares com fills gaudeixin junts de la música, els tallers, l’art i la tecnologia, en dues jornades ideals per aprendre jugant i passant-s’ho bé. Tot això en un espai adequat especialment per a tota la família, amb tot tipus de facilitats per als pares i amb una nova infraestructura que s’adaptarà en mida i so al món dels nens.

 

Preus entradesEntrada 1 dia 4-14 anys: 14 euros, 1 dia a partir de 15 anys: 20 euros. Nota: Els menors de 15 anys hauran d’anar acompanyats.