L'AGD Mataró suma tres punts importants davant del San Antonio

Els homes de Joan Carles Vadillo van ser molt superiors, sobretot a la primera meitat, a un equip que fins fa ben poc era el líder de la categoria

En un gran partit d'hoquei l'AGD Mataró va sumar una important victòria a casa davant d'un dels favorits per assolir l'ascens a OK Lliga, el San Antonio de Pamplona. Després d'una esplèndida primera part local, en la que només va existir el joc dels homes de Vadillo, a la represa l'equip navarrès va ficar-se dins del partit, fent patir a un Mataró que va resistir fins al final per sumar tres punts d'or.La primera meitat del matx va ser un festival mataronista, en la que els visitants es limitaven a veure la bola passar i intentar treure's el perill de sobre com podien. El resultat al descans va ser molt curt pel que es va veure a la pista, ja que la porteria del San Antonio rebia una vegada darrera una altra les escomeses del Mataró, que creava perill contínuament. Feliu va inaugurar el marcador ben aviat en culminar una gran jugada personal amb un xut a l'escaire (1-0), i a la jugada següent va enviar una bola al travesser. Pocs minuts més tard Florenza marcava el segon després de robar una bola, i el tercer va arribar al minut disset en desviar una bola Gassó. Andrade retallava l'avantatge local abans del descans deixant un 3-1 molt enganyós, ja que l'avantatge podria haver estat molt més ampli.A la represa Florenza tornava a posar els tres gols de diferència de seguida, però la resposta visitant va arribar en menys d'un minut amb un altre gol d'Andrade (4-2). Giralt va marcar el 5-2 pocs segons més tard, i semblava que el Mataró no havia de patir gaire pel partit, però dos contracops consecutius de Jurado posaven un preocupant 5-4 al marcador. Els locals van disposar d'un penal i una falta directa per ampliar el seu avantatge però no ho van aprofitar, mentre que el San Antonio també va disposar d'una falta directa per empatar quan restaven menys de dos minuts pel final. El Mataró va resistir bé i els tres punts es van quedar a casa.

AGD MATARÓ - SAN ANTONIO 5-4AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Marçal Giralt (1), Oriol Feliu (1), Éric Florenza (2) i Adam Puig equip inicial; Marc Gassó (1) i Jordi Truyols.SAN ANTONIO: Soldevila, Labiano, Jurado (2), Dantas i Arroyo equip inicial; Andrade (2) i García.ÀRBITRES: Zárate i Sanez.GOLS: 3' FELIU (1-0); 9' FLORENZA (2-0); 17' GASSÓ (3-0); 22' Andrade (3-1); 29' FLORENZA (4-1); 30' Andrade (4-2); 30' GIRALT (5-2); 37' Jurado (5-3); 38' Jurado (5-4)..