El factor pista, decisiu en la derrota de l'AGD Mataró a Pamplona

El San Antonio va aprofitar la falta d'adaptació dels mataronins a la seva pista de parquet lliscant a la primera meitat per posar els fonaments de la seva victòria

La falta d'adaptació a la pista de parquet lliscant de Pamplona a la primera meitat va ser clau perquè l'AGD Mataró no puntués contra el San Antonio, ja que els locals van aprofitar la seva arma del contracop per marxar al descans amb un 3-0 a favor que deixava el partit molt ben encarrilat pels seus interessos. A la represa l'equip entrenat per Joan Carles Vadillo va dominar el joc i només li va faltar un pèl de sort en els moments clau per materialitzar la remuntada, ja que va enviar fins a quatre boles al pal de la porteria navarresa.El San Antonio sap aprofitar d'allò més bé el factor pista, ja que els rivals necessiten adaptar-se a la superfície lliscant del seu parquet, per agafar-los a contrapeu després dels seus atacs i sortir ràpidament al contraatac. Els dos primers gols locals van ser de contracop, mentre que el tercer, abans del descans, va ser un xut des de mitja pista que va sorprendre Esteve.Un altre contraatac va fer pujar el 4-0 a la represa, però llavors el Mataró va començar a dominar clarament el joc i en menys de cinc minuts van marcar tres gols –dos de Florenza i un de Giralt– que els ficaven de nou dins del partit (4-3). Els pals no van permetre que els visitants acabessin de concretar la remuntada, i poc després dos gols locals deixaven el matx vist per sentència (6-3). Puig va marcar el 6-4 definitiu al aprofitar una falta directa.

SAN ANTONIO - AGD MATARÓ 6-4

SAN ANTONIO: Alves, García, Benavente, Jurado (4) i Labiano (1) equip inicial; Arroyo (1), Dantas, Goikoetxea i Munarriz.AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Marçal Giralt (1), Marc Gassó, Eric Florenza (2) i Adam Puig (1) equip inicial; Oriol Bartrés, Oriol Feliu i Jordi Truyols. Marcador: 9’ Jurado (1-0); 20’ Arroyo (2-0); 24’ Labiano (3-0); 31’ Jurado (4-0); 38’ FLORENZA (4-1); 41’ FLORENZA (4-2); 42' GIRALT (4-3); 43' Jurado (5-3); 44' Jurado (6-3); 49' PUIG (6-4).Àrbitres: Moreno i Hidalgo. Van mostrar targeta blava directa a Arroyo.