La primera victòria a domicili es resisteix pel CH Mataró

Tot i reaccionar després del 5-0 i posar-se 5-4, el Mataró no va poder culminar la remuntada i va acabar perdent 7-4

L'AGD Mataró no va tenir un bon inici a la pista del Voltregà i això va portar a un marcador parcial de 5-0 a l'inici de la segona meitat que semblava deixar el partit vist per sentència. Però llavors els homes de Joan Carles Vadillo van reaccionar, arribant a posar-se a només un gol (5-4). Només una discutida decisió arbitral, que va suposar un penal per a l'equip local, va tallar la reacció visitant.

Consulta la classificació a El Marcador

El Voltregà, entrenat ara per Iván Sanz, va sortir molt fort en atac, aprofitant a més que la defensa mataronina no va estar al seu nivell habitual, i al descans van poder marxar al vestidor amb un 3-0 a favor. A més el Mataró no estava gens encertat, mentre que els locals van seguir a l'inici de la segona meitat en la seva línia per posar-se 5-0. Quan semblava que ja estava tot decidit, els visitants van marcar quatre gols en tant sols 9 minuts que els tornaven a ficar dins del partit.Truyols va arribar a tenir una falta directa per empatar però no ho va aconseguir, i llavors va arribar el discutit penal, quan un dels dos col·legiats havia senyalitzat la falta fora de l'àrea. El Voltregà va aprofitar per marcar el 6-4 que trencava les esperances mataronines i poc després arribava el 7-4 definitiu.

VOLTREGÀ - AGD MATARÓ 7-4

CP VOLTREGÀ: Torellò, Teixidó (3), Rodríguez, Romeu (1) i Anguita equip inicial; Urbano (1), Molas (2) i Ribot.AGD MATARÓ: Jordi Esteve, Jordi Truyols, Marc Gassó, Eric Florenza (1) i Adam Puig (1) equip inicial; Oriol Feliu (1), Oriol Bartrés i Marçal Giralt.MARCADOR: 1’ Teixidó (1-0); 11’ Romeu (2-0); 18’ Urbano (3-0); 28’ Teixidó (4-0); 29' Teixidó (5-0); 31' FELIU (5-1); 32' FLORENZA (5-2); 37' PUIG (5-3); 40' PUIG (5-4); 44' Molas de penal (6-4); 44' Molas (7-4).