El Platges rep la visita de l’Igualada

Els de l’Anoia han sortit victoriosos les dues ocasions que han visitat el Josep Mora

Aquest dissabte a les 20 hores el Platges de Mataró, que ara mateix ocupa la quarta plaça amb nou victòries i quatre derrotes, rep l’Igualada al Palau a les 20 hores. L’equip de l’Anoia és l’onzè classificat, amb sis victòries i set derrotes, i en l’últim partit del 2007 va guanyar a casa seva còmodament a l’Utebo. L’equip entrenat per Albert Illa, vol començar aquest 2008 guanyant tal i com va acabar l’any passat, per tal de seguir lluitant per estar entre els primers llocs de la classificació.

L’Igualada que visitarà el Palau és un equip que no fa massa temps que ha arribat a la Lliga EBA. Com és ben sabut la capital de l’Anoia és ciutat eminentment d’hoquei sobre patins, un esport en el que havien arribat al cim estatal i europeu, però des de la temporada 2004-05 s’han ficat a la lliga EBA i amb bones actuacions.

De fet l’Igualada ha sortit triomfador del Palau Josep Mora en les dues ocasions que l’ha visitat: per 70-72 la temporada 2004-05 i per 74-83 la temporada 2005-06.

Resta de la jornada

Granollers- MontcadaUtebo- VallsPLATGES DE MATARÓ- IgualadaViladecans- MonzónFigueres- NavàsOlivar- SantfeliuencOlesa- Ramon LlullAndorra- Aragon

El femení del Platges de Mataró rep el GironaAquest dissabte a les sis de la tarda, el Platges de Mataró rep al Plau Josep Mora al Don Piso Girona. L’equip gironí actualment ocupa la segona plaça, i s’està reivindicant com un dels equips més forts de la categoria. Per tant l’empresa de les mataronines no serà gens fàcil, tot i que l’equip, si juga com ho va fer abans de les vacances de Nadal, té moltes opcions d’aconseguir un bon resultat. L’equip groc, que ara mateix és cinquè, si guanya aquest partit es posaria amb les mateixes victòries que el seu rival.