La gran festa gegantera de la Mostra de Balls

La Colla d'Iluro fa d'amfitriona de l'acte

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 06 Juliol 2018 10:42

Cultura 2018, 8a trobada de gegants

És un imprescindible del juliol, ja. Per setè any la Colla Gegantera d'Iluro propicia una nova edició de la Mostra de Balls de Gegants de Mataró aquest dissabte, culminant a la Plaça de l'Ajuntament. Es tracta d'una ocasió especial per veure figures d'altres localitats, algunes molt cares de veure, i de gaudir dels seus balls que es ressalten amb la Mostra posterior a la cercavila.

L'acte començarà a les 18h amb la plantada de gegants a la Plaça Santa Anna, dos quarts més tard enfilaran Riera amunt per a arribar a la Plaça de l’Ajuntament on, puntualment a les 19h, començarà la raó de tot, la Mostra de Balls de Gegants: més de 600 cadires esperaran a tots aquells mataronins que la vulguin gaudir. Com a novetat d'enguany, hi haurà una cercavila de cloenda fins a la Plaça Santa Maria on es farà la ballada final.

Els convidats
Acompanyaran als Gegants d'Iluro, els gegants de Sant Antoni de Vilamajor, Reis de Premià de Mar, Sant Feliu de Llobregat, Masquefa, La Pessigolla de Valls, Llinars del Vallès, Sant Jaume de Barcelona, Gegants Reis i Pubills de Manresa, Capgrossos de Granollers.