L'Hort del Rector de Mataró acull la Passió dels Armats

La representació teatral dels últims dies de Jesús és un clàssic dels primers dies de Setmana Santa

  • Laia Mulà // Foto: Daniel Ferrer
  • Dijous, 22 Març 2018 15:42

Les Santes 2018, la passió hort del rectorEl divendres 23 a les 21h del vespre i el dissabte 24 a les 20.30h els mataronins i mataronines tenim una cita a l’Hort del Rector de la Basílica de Santa Maria per veure La Passió: els últims dies de Jesús. Es tracta d’un espectacle organitzat pels Armats de Mataró des de ja fa 36 anys i que escenifica els últims dies de Jesús de Natzaret. Sota la direcció de Joan Rovira des del 2015, les entrades estan disponibles a un preu de 6 euros i es poden comprar per internet o a la taquilla una estona abans de la funció.

Salt qualitatiu
L'espectacle teatral és la gran aposta dels Armats cada any a l'inici de la Setmana Santa, juntament amb la seva presència a les diferents processons o a l'Homenatge a la Ciutat del Dijous Sant.

La Passió ha fet un gran salt qualitatiu els darrers anys a l'Hort del Rector, tant a nivell escènic com d'ubicació i efectes en aquest espai tan especial amb Santa Maria de teló de fons. De la mà de Rovira, actor habitual a Sala Cabanyes, també ha millorat el nivell interpretatiu a escena.