Mataró tindrà nous Hereu i Pubilla el 14 de juliol

L'AV del Centre se suma a la de l'Havana en l'acte

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 15 Març 2018 12:29

Cultura 2018, hereu i pubilla mataró

El juliol passat Mataró va investir a Ènia Morgades i Òscar Pérez com a Pubilla i Hereu de la ciutat. Des de l'AV de l'Havana es va optar per organitzar el retorn del pubillatge a la ciutat i ara ja es troben en preparació del nou acte, el 14 de juliol, en què els dos càrrecs tindran successió.

Aquest 2018 l'AV del Centre se suma a l'organització d'un acte que els promotors volen que sigui de ciutat i que acabi inserit en el programa de la Festa Major de les Santes.
Les Santes 2017

El procés d'elecció dels futurs Pubilla i Hereu començarà en breu amb l'enviament de circulars als instituts perquè els qui vulguin optar a aquests càrrecs simbòlics s'hi puguin postular. Dies abans del 14 de juliol es faran els exàmens previs a l'elecció d'aquesta figura tan típicament catalana.

La Festa del Pubillatge de Mataró és una iniciativa de les AV de l'Havana i Rodalies i el Centre. Per a més informació hi ha el correu elèctric Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.