El regnat de la Pellofa XL, en vídeo

Josep Blanch ha seguit totes les passes de la Reina del Carnestoltes

  • Redacció
  • Dijous, 15 Febrer 2018 12:18

Arribada d'en Pellofa XL

Amb l'Enterrament de la Sardina d'ahir Dimecres de Cendra va acabar el Carnestoltes i, amb ell, el regnat de Pellofa XL. La Reina dels poca-soltes d'aquest any ha estat una Pellofa fidel a l'essència festiva, amb caracterització de dona per quart cop en 40 anys i amb diferents elements de vestuari de remembrança d'alguns dels seus avantpassats.

Entronitzada la Vella Quaresma, és bon moment per repassar els millors moments d'un regnat que ha seguit els cànons habituals. En aquest sentit Josep Blanch ha gravat al seu canal de Youtube els diferents actes amb presència de la Pellofa

1. Aparició


La imatge de la Pellofa va aparèixer per primer cop en un expectant Pati del Cafè Nou, abans de dirigir-se a l'Ajuntament.

2. El Pregó


La Pellofa va dirigir-se a la ciutat des del balcó de la Casa Gran, fent l'habitual repassada a l'actualitat local i nacional.

3. La Rua


L'acte estrella del Carnestoltes va comptar òbviament amb la presidència de la Pellofa, que va donar els premis al final.

4. Despertem en Pellofa


Els més petits van despertar, com pertoca, a la Pellofa perquè aquesta no es perdés el Ball Infantil de diumenge al migdia.

5. El Sant Sopar


La plaça de la Peixateria va ser escenari de les darreres hores de disbauxa de la Pellofa i el seu Seguici.