Ja us podeu inscriure per participar a la Rua de Carnestoltes

El dissabte 10 de febrer a les 18h començarà la rua mataronina des de la plaça de Cuba i finalitzarà al Nou Parc Central

Rua de Carnestoltes

Darrerament s'han obert les inscripcions a l'esperada Rua de Carnestoltes i així participar al concurs de comparses. Les bases estableixen que s’hi poden presentar entitats o grups de persones i d'entre tots els participants, s'escolliran tres premis: un primer premi a la Millor Comparsa, segon premi a la Millor Comparsa i, per últim, el Premi Especial del Jurat. D'aquests premis, la primera comparsa rebrà 500 euros i l'honor de participar en l’Arribada d’en Pellofa de l’any 2019, la segona rebrà 300 euros i la guanyadora del Premi Especial 200.

La Rua i el certamen tindran lloc el dissabte dia 10 de febrer a partir de les 18h. La cercavila començarà a la plaça de Cuba i recorrerà els carrers del centre fins arribar al Nou Parc Central, on es farà l'entrega dels tres premis. El jurat estarà format per persones del món cultural i artístic.
Rua de Carnestoltes

Inscripcions fins al 2 de febrer

Per participar-hi cal fer la inscripció prèvia abans del divendres 2 de febrer a les 20 h a les oficines de Cultura, situades al carrer de Sant Josep número 9. Totes les comparses inscrites seran convocades a una reunió d’organització el dimecres 7 de febrer a les 19.30h a les oficines de Cultura per garantir la bona organització de la Rua.

Les bases

Entre les normes per a la participació a la Rua de Carnestoltes cal destacar que les comparses i carrosses participants poden ser satíriques, reivindicatives i humorístiques, però en cap cas poden ser de tipus comercial o publicitari. També que totes les comparses aniran acompanyades d'il·luminació i so a càrrec de la Direcció de Cultura i que les comparses amb menys de 5 participants no podran optar a cap premi. Per a més informació, podeu consultar les bases a l'enllaç següent.