Bona música al Mirinda

Organitza dos concerts a càrrec del cantautor Miquel Abras i la New Orleans Christmas Party

  • Redacció // Foto: cedida
  • Divendres, 22 Desembre 2017 08:54

Cultura 2017, mirindaEl Mirinda es proposa celebrar el Nadal de la manera més festiva amb dos concerts festius amb música de primer nivell. El primer anirà a càrrec de Miquel Abras, un artista que interpretarà en solitari amb la seva guitarra els clàssics més nadalencs, i tindrà lloc el dissabte 23 de desembre a les 22h. La segona cita serà el dijous 28 de desembre, en aquest cas amb la New Orleans Christmas Party. Una festa musical divertida per gaudir del jazz més nadalenc.  
Els dos concerts nadalencs a la sala de concerts del Mirinda tenen el mateix preu de 10 euros.

Clàssics i un nou tema nadalenc d'Abras
Miquel Abras, cantautor de la bisbal d'Empordà, s'ha proposat omplir l'espai de música nadalenca amb els clàssics com Santa Nit, Les dotze van tocant, Quan somrius, El noi de la mare, És un desig i molts d'altres. A més, l'artista ha compost un tema especialment per aquestes dates, titulat L'Esperança és el regal.

Cultura 2017, miquel abrasJazz i nadales amb músics de primera

La New Orleans Christmas Party és una formació formada per cinc músics de primera: l'Ivó Oller a la trompeta, Pau Casares al clarinet, Lluís Murillas a la guitarra, Pep Rius al contrabaix i Oriol Gonzalez a la bateria. El quintet proposa un espectacle per digerir amb més alegria les dates amb Nadales d'aquí i d'altres cultures, a més de temes del seu propi repertori. Descobreix el jazz més nadalenc en aquesta vesprada de New Orleans el pròxim 28 de desembre a la sala de Can Xammar, que obrirà òbviament també totes les nits de festa.