El circ més artístic

CIRK' CRASH presenta BRIKS a Can Fugarolas

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 21 Desembre 2017 11:31

Ciutat 2017, briks circ de nadal
BIKS és el nom de la proposta escènica que la companyia CIRK' CRASH estrenarà el pròxim 23 de desembre a Can Fugarolas. Es tracta d'un espectacle de circ nadalenc que comptarà amb quatre personatges, amb les mentalitats més retorçades, encarnats per Lucas Cantero, Yves Chevallier, Pol Jubany i Pol Casademunt.

Les diverses maneres de fer d'aquests personatges es veuran condicionades per la presència del públic, l'ambient decadent però cuidat i la necessitat que senten de donar valor a tot allò que ja fa temps va tenir el seu moment. Els adults poden assistir-hi a un preu de 6 euros i els nens i socis a 4 euros.

Deu dies d'espectacle

El muntatge de circ es podrà veure al llarg de les festes els següents dies: el 23 i 24 de desembre a les 17h; el 26, 27 i 28 de desembre a les 20.30h; el dia 31 a les 12h del migdia; els dies 2, 3 i 4 de gener a les 20.30h; i, per últim, el 5 de gener a les 12h.
Sota la direcció de Loco Brusca, amb un disseny de llums de Carlos Ferrer i el disseny de vestuari a càrrec de Luna Brusca, BRIKS oferirà una bona estona per a grans i petits.