Per Nadal, màgia i il·lusió a 'FiraMàgic'

Una carpa de 200 metres acollirà activitats i tallers per infants i famílies del 2 de desembre al 7 de gener

  • Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 24 Novembre 2017 00:00

FiraMàgic és el parc d'atraccions del Nadal a Mataró, una fira plena de màgia i il·lusió que omplirà el Parc Central des del 2 de desembre i fins al pròxim 7 de gener. L'habitual pista de gel de Kinder enguany no presidirà la fira com és costum. Tot i això, Firamàgic oferirà un munt d'activitats i propostes per a petits i grans en el seu parc d'il·lusió i diversió a l'abast de tothom perquè es troba a un punt molt concorregut de la ciutat.

Fa tretze anys que FiraMàgic situa una immensa carpa de Nadal d'uns 200 metres quadrats a l'espai Firal del Parc Central, on diàriament es faran activitats de tot tipus. Hi haurà màgia, tallers de dibuix, de pintura, de pintar cares i animació i més d'una vintena d'animacions infantils gratuïtes. Aquests espectacles seran variats: des de pallassos, màgia, titelles, actuacions de personatges Disney com Vaiana o Frozen i molt més. Un espai familiar pensat perquè els nens es diverteixin com mai amb les seves activitats i actes preferits.

El primer esdeveniment de la fira serà un espectacle de pallassos el dissabte 2 de desembre a les 17.30h, i el darrer tindrà lloc el dissabte 6 de gener a les 18h de la  tarda i serà el sorteig a una estada per a quatre persones a Disneyland París. FiraMàgic aprofita l'ocasió per convidar els usuaris i clients a participar en aquest sorteig d'un magnífic regal per a quatre persones, dos adults i dos infants, que consisteix en l'entrada i estança a Disneyland París. S'hi pot participar omplint la butlleta del dors dels vals 2x1 per a la Fira Infantil.

Entitats i comerços
També serà un espai on donar visibilitat a comerços i entitats de la ciutat en el que esperen rebre més visitants que l'any passat, en el qual la fira va acollir entre 70.000 i 80.000 persones segons Enrique Granell, organitzador de Firamàgic. Granell explica que els dies amb més visites a la Firamàgic solen ser els dissabtes i diumenges, així com el dia de Nadal o Sant Esteve.

Cultura 2017, fira màgica atraccions

Milers de desitjos

El Nadal és un dels moments més màgics de l'any on els desitjos es fan realitat i és per això que  posaran un any més l'Arbre dels Desitjos. Es tracta d'un arbre on tothom podrà escriure els seus missatges i bons desitjos per a l’any vinent, una iniciativa que van impulsar l'any passat i que va ser tot un èxit.