Festa de la tardor a La Llàntia

Els Geganters de La Llàntia tornen a apostar per una festa que va tenir un gran èxit durant les seves tres edicions anteriors

Ciutat 2014/2015, Halloween Pumpkin

El barri de La Llàntia no se'n perd ni una i després de l'alta afluència de públic durant les edicions del 2014, 2015 i 2016, els Geganters de La Llàntia tornen a engegar la Festa de la tardor: una barreja entre la tradicional festa de la Castanyada catalana i el vessant anglosaxó del Halloween. El dimarts 31 d'octubre a la nit i el dissabte 4 de novembre a la tarda, els Geganters de la Llàntia organitzen una gran festa pels mataronins i mataronines.

La Castanyada més terrorífica

Tot començarà la tarda del 31 d'octubre a les 18:30h de la tarda, quan es donarà el tret de sortida amb la cercavila de disfresses i caramels al ritme del grup "iDrum percussió". Els personatges més terrorífics de la temàtica de la Festa de la tardor d'enguany desfilaran en comitiva pels carrers del barri juntament amb totes aquelles persones que vulguin participar-hi disfressant-se. La sortida serà al Parque Rojo (C/Irlanda – C/La Boixa) i anirà fins al Parc de La Llàntia, on es prosseguirà amb el repartiment de caramels i la gran cloenda amb música i xocolatada a preus populars.

Les activitats de dissabte

Així i tot, el plat fort serà el dissabte dia 4, en el que la festa continuarà amb un túnel del terror que estarà situat al local de l'Associació de Veïns de La Llàntia a partir de les 5 de la tarda. Hi haurà dues tipologies de recorregut: el més suau per als menuts de la casa fins a les 7 del vespre, i el recorregut pels més atrevits fins a les 10 de la nit. En segon lloc, l'empresa Vilajocs oferirà jocs gegants variats i gratuïts per a infants i adults, els quals s'ubicaran just davant de l'Associació de Veïns del barri.