Els ingredients de sempre per la Serenata més antiga

El Carrer de Sant Ramon no falla amb la tradició

  • Cugat Comas // Fotos: Daniel Ferrer
  • Divendres, 01 Setembre 2017 09:42

Cultura 2017, festa carrer sant ramon

Tot i que el dia de Sant Ramon va ser ahir dijous, la Serenata més antiga de Mataró que es fa al carrer homònim aprofita el cap de setmana justament posterior i concentra els actes més importants del programa des d'avui divendres fins diumenge. El Pregó i les Havaneres seran els dos actes de màxim reclam d'aquest vespre. L'alcalde de la ciutat, David Bote, serà l'encarregat d'estrenar la Serenata i just després el grup 'Vol de Gavines' delectarà els amants de la cançó marinera. No hi faltarà el cremat.

Per dissabte hi haurà el 'Despertar Sorollós' amb timbals a quarts de nou, protagonisme pels petits amb el Concurs de Dibuix i la Festa Infantil i Ball de tarda. Ja al vespre hi haurà Ball de Gitanes, Sopar de Germanor –pel que cal comprar tiquets– i l'esperat Ball amb el grup Sergi i Betti.

Missa i Karaoke

Diumenge es tancarà la 152a Serenata del Carrer de Sant Ramon. La Capella de l'antic Hospital acollirà la missa en honor al patró i a la tarda hi haurà torneig de tennis taula i una esperada festa participativa amb la 'Karaoke Party Cahe Alls Stars' en què tothom podrà agafar el micròfon.