Cirera estrena el curs festiu

El barri celebra la seva Festa entre el 26 d'agost i el 3 de setembre amb un programa ampli amb tots els actes clàssics

  • Laia Mulà // Foto: cedida
  • Divendres, 25 Agost 2017 09:49

Cultura 2017, Festes de CireraDurant dos caps de setmana el barri mataroní de Cirera s'omplirà de gent de totes les edats per gaudir de les activitats organitzades per l'Associació de Veïns de Cirera, els quals compten amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mataró.
Les activitats programades són diverses, anant des de tornejos, cercavila de gegants, concursos i havaneres, fins a focs artificials o correfocs, entre d'altres. Entre el 26 d'agost i el 3 de setembre Cirera s'engalana per acollir un dels moments més importants de l'any pels seus veïns.

Un moment pels més petits

La primera tarda de festa a Cirera serà el moment de gaudir de l'esperada Cercavila de Gegants amb la participació de diversos gegants de la ciutat com, per exemple, en Guardavinyes, en Pampayó, el Rei Pampa i en Quimet.
El dia 30 d'agost a les 21.30 h des de la plaça Antonio Machado sortirà el correfoc pels que vulguin gaudir d'una estona de ritmes, foc i petards. Els convidats d'enguany són la colla dels Diables Atabalats de Cerdanyola.

Cultura 2017, Festes - guardavinyes gegant cirera
El protagonista
En Guardavinyes, el gegant del barri, tornarà a fer d'amfitrió.

Torna el Cirera Rock

Ja és la 26a vegada que el festival de música organitzat dins les festes de Cirera rebrà joves músics de diversos indrets que, amb les seves bandes i grups musicals intentaran posar-se el públic a la butxaca. Aquest concurs de música jove tindrà lloc el divendres dia 1 de setembre a les 21 h i permetrà descobrir noves formacions musicals.
A més del Cirera Rock, a la mateixa hora els que ho prefereixin podran gaudir de la nit d'Havaneres acompanyades del tradicional rom cremat.

Al barri no obliden la importància d'ajudar als més necessitats i habilitaran un espai de recollida d'aliments per a la Creu Roja. Serà els dies 2 i 3 de setembre al pati del CEIP Cirera.