Peramàs comença una setmana de festa del barri

Gegants, havaneres o l'arrossada, les grans cites

  • Redacció // Foto: arxiu
  • Divendres, 16 Juny 2017 00:00

Cultura 2017, Peramàs festes

Peramàs-Esmandies entra, a partir d'aquest divendres, en la seva setmana més esperada. El concert de The Ohio Big Band a Les Esmandies i la cloenda dels tallers veïnals seran el preludi del primer gran dia de la celebració, dissabte 17.
Hi haurà cinema familiar al matí i a la tarda tots els ingredients típics amb plantada i cercavila de gegants, concert de música tradicional amb pregó de les festes a la mitja part, orxatada i cantada d'havaneres amb el grup Mar Brava. La Plaça d'Occitània i el pati de l'edifici de Les Esmandies acolliran la majoria d'actes.

El veí Enric Castells serà l'encarregat del pregó i òbviament hi haurà rom cremat per acompanyar les havaneres.

Dissabte els més matiners tindran cita amb la Marxa a Peu que arriba a l'onzena edició. Tai-txí, Aikido o Swing seran les altres activitats de matí, abans que l'arrossada sigui el gran acte, el dinar veïnal de tot el barri. A la tarda, les perruqueries del barri propiciaran una espectacular desfilada de pentinats.
En espera de la revetlla de Sant Joan de divendres vinent, de dilluns a dijous seguiran les activitats per a tots els públics.