La Festa Major de Cerdanyola serà la primera Festa Medieval a Mataró

Una comissió formada per membres de l'Associació de Veïns de Cerdanyola, la ràdio del barri i l'empresa Eventos SJA organitzen la festa entre els 20 i el 28 de maig

  • Laia Mulà
  • Dilluns, 15 Maig 2017 13:59

Festa Major Cerdanyola

La Festa Major de Cerdanyola pren una nova direcció impulsant una Festa de tipus Medieval a la ciutat. Segons va explicar la Presidenta de l'Associació de Veïns del barri, Eva Sánchez, la idea vol promocionar la ciutat i el turisme i ser una festa cultural en la qual “els nens i les famílies gaudeixin d'un esdeveniment medieval”. La Festa Medieval comptarà amb tallers, activitats, ambientació de l'època, actuacions variades, jocs i retransmissions en directe a peu de carrer per part de la ràdio 'La veu de Cerdanyola'.

Els actes de la Festa Medieval

La festa tindrà inici el dissabte 20 de maig a les 8h del matí amb els Diablets Atabalats de Cerdanyola que faran una cercavila pels carrers del barri. “L'espai jove també està unit al projecte i farà una matinal de jocs de taula”, va explicar Eva Sánchez durant la roda de premsa de presentació de la festa. Al llarg de la setmana tindran lloc un llarg nombre d'actes variats com, per exemple, teatre a la fresca, havaneres i rom cremat, visites guiades als artesans pels alumnes de les escoles del barri o una gran gimcana popular per infants i famílies que ja compta amb 100 nens i nenes inscrits.

Festa Major Cerdanyola

El segon i últim cap de setmana de la festa, els dies 27 i 28 de maig, seran els dos dies forts per celebrar un gran fi de festa amb activitats des de les 10 h fins a la mitjanit. A més, el diumenge a la nit tindrà lloc un ball medieval com a acte de cloenda.

Radio la veu de cerdanyola
La inauguració oficial de la ràdio 'La veu de Cerdanyola'

L'emissora de ràdio en línia impulsada en els darrers mesos per membres del barri de manera voluntària i sense ànim de lucre emetrà en directe des dels carrers del barri al llarg de la festa i té previst inaugurar oficialment les emissions el dilluns 22 de maig a les 17.30 h de la tarda. A més d'emetre en línia, ara també compten amb una APP per escoltar la ràdio.