Música enllaunada de totes les èpoques per no parar de ballar

Els Djs Cris&Petes i DJ AMAB són els encarregats aquest any d'arrencar la Plaça de Santa Anna

  • Redacció // Foto: cedida
  • Dijous, 29 Desembre 2016 00:00

Cultura 2014/2015, cris&petesBallar i no parar de ballar. Aquesta és l'única premissa de l'Oca, que aquest any confia el timó de la nit a meitats, la primera per Cris&Petes i la segona a DJ AMAB.
En essència, la definició que l'organització fa del que sonarà és "música de tots els temps" i aquí dins segur que no hi faltaran ni els èxits de l'any que s'acaba com La Bicicleta a aquelles cançons que fa lustres que mai fallen en cap gran revetlla que es preui.

L'Oca són més de sis hores de música, fins a les set del matí

La d'aquest dissabte serà la primera gran nit maresmenca de Cris&Petes, un col·lectiu de tres DJs que ja han creat anomenada a la zona de Tarragona, amb nits totalment boges. La segona meitat de sessió serà per DJ AMAB, l'àlter ego artístic del mataroní Pol Martínez que ja ha fet ballar el personal en altres festes populars com el Carnestoltes de Mataró i rematarà la nit.

Cultura 2014/2015, Pep Duran
Novetat: L'Oca dels petits
L'Oca arriba al públic infantil amb una tarda plena d’activitats pels més petits. A partir de les 17.30 h els menuts podran gaudir de tallers, contes i treballs manuals per a celebrar que s’acaba l’any 2016 i donar pas al nou curs. Hi haurà contacontes a càrrec del conegut mataroní Pep Duran i un taller de manualitats per muntar el titella desmuntable de l’Oca.