La Fira de Nadal obre les portes aquest cap de setmana

La tradicional fireta s'estableix a la Plaça de Santa Anna fins el proper 23 de desembre

  • Redacció
  • Divendres, 25 Novembre 2016 00:00

Especials 2014/2015, Nadal 3

Que el Black Friday és l'avant-sala de l'època de Nadal és evident i notori fins al punt que ja s'assenyala de facto com a punt de partida de la pròpia campanya, tot i que aparentment no hi tingui res a veure. Qui també coincideix amb aquesta jornada comercial, si més no en dates, és la posta a punt del primer gran indici nadalenc a casa nostra: la Fira de Pessebres i ornaments de Nadal que aquest dissabte obre a la Plaça de Santa Anna, fins al 23 de desembre.

Arbre i portalada

La Fira de Santa Llúcia, una de les més importants, arriba amb novetats, com una portalada monumental que remetrà els visitants als clàssics mercats centre-europeus de Nadal o també l'avet natural monumental de 12 metres d'alçada que prové d'una finca particular acollida al pla de gestió forestal de la Generalitat.

Un total de 27 parades, 22 d'elles de productes nadalencs i cinc més de gastronomia pròpia de les dates, conformen l'oferta d'una Fira que cada any atrau milers de persones i que comptarà amb una programació complementària promoguda per Promoció Econòmica de l'Ajuntament entre la que destaca la presència dels personatges dels Pastorets.