La revetlla popular, a Can Gassol

La festa pren el relleu de les organitzades a Can Xammar i l'Escorxador

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 16 Juny 2016 00:00

Cultura 2014/2015, Cartell Sant Joan

Mataró tornarà a tenir una revetlla popular de Sant Joan el pròxim 23 de juny. Serà a Can Gassol, en una festa organitzada per Capgrossos amb el suport de Ralet Cultura i el Bar Capgrossos. La part alta del carrer Prat de la Riba acollirà una zona de food trucks ideal per fer el sopar de la revetlla i hi haurà música en directe i discjòqueis des de dos quarts de nou de la nit i fins a les quatre de la matinada.


La Revetlla de Sant Joan de Can Gassol recupera l'esperit popular de les edicions celebrades a Can Xammar, organitzades per El Públic, a la platja com a inici del Cruïlla de Cultures o dins el recinte de l'Escorxador, a càrrec de la colla castellera.

Per sopar

La festa s'ha organitzat perquè es mantingui la figura d'una revetlla a nivell de ciutat, que permeti celebrar de forma popular el solstici d'estiu i una de les nits més especials del calendari. El cartell de la cita l'ha fet Rita Valls. La zona de Can Gassol serà el nou referent a nivell de ciutat la nit del 23 de juny. A la revetlla s'hi podrà anar a sopar i està pensada perquè hi tinguin cabuda tots els públics i edats.

Els concerts per amenitzar la nit més curta de l'any els iniciarà el grup local Sol i Menta, seguits de Kòdul i Insane Job i PD Substiautors, amb música ballable de totes les èpoques

A partir de les 20.30 h i fins a les 3 h hi haurà zona de Food Trucks amb una consumició a la barra de regal per qui hi vagi a sopar abans de les 23 h. S'hi podrà menjar Sushi fet al moment, creps salades i dolces i carns tipus hamburgueses, a més d'un extens assortit de tapes. La barra estarà oberta amb preus populars durant tot l'horari de la Revetlla, que òbviament és d'entrada gratuïta i accés lliure.

Música en directe

Els concerts per amenitzar la nit més curta de l'any els iniciarà el grup local Sol i Menta, Kòdul i Insane Job i PD Substiautors, que remataran la nit fins a les quatre de la matinada amb tot tipus de ritmes ballables de totes les edats per edulcorar una nit tan especial.