Tot preparat per rebre el 2016 amb l'OCA a Santa Anna

Més de sis hores de música ballable per a tots els públics, amb barra a preus populars

  • Redacció// Foto: cedida
  • Dijous, 31 Desembre 2015 12:09

Cultura 2014/2015, OCA 2015
 "Tot està preparat i ara és només qüestió que vingui molta gent, que tot funcioni i sobretot que la gent s'ho passi genial". Així de clara es mostra Lara Santana, coordinadora de l'Oca 2016, la festa popular amb què els mataronins poden celebrar a la Plaça de Santa Anna l'entrada del nou any.

És la cinquena edició d'aquesta Operació Cap d'Any, la segona que es fa a Santa Anna on ja està muntada la carpa que aixoplugarà part dels que vagin a la festa.
L'Oca, l'entitat homònima que es nodreix de voluntaris, l'organitza. És una festa sense ànim de lucre i tot el que recapti a les barres a preus populars farà possible i viable la continuïtat de la mateixa festa. Es calcula que una seixantena de voluntaris farà possible una festa que per segon any compta amb el suport de l'Ajuntament de Mataró.

Canvi de Djs

Si l'any passat van ser The Fool Monkeys els encarregats de posar la música, per aquest any es repartiran les hores de música tres punxadiscos d'àmplia experiència a Mataró: Treble Noir, Tucan Bigotudo i Fotlifoc. La premissa musical serà la mateixa que ha marcat les quatre edicions precedents de la festa i que passa per música ballable de tots els temps.
L'Oca començarà a dos quarts d'una i s'allargarà més enllà de les sis hores de durada.

Crida al civisme
Des de l’Oca de Mataró i l’Ajuntament es fa una crida al civisme i al consum responsable per tal d’evitar les molèsties al veïnat i assegurar que la ubicació i la pròpia festa de ciutat puguin  perdurar en el temps. Per això demanen que es consumeixi a la barra i que es faci ús dels labavos químics
i de les papereres habilitades a la mateixa plaça.