Tabalers do Maresme, 30 anys amb molt de ritme

Demà dissabte a la Plaça de l'Ajuntament, a partir de les 8 del vespre

  • Redacció// Foto: cedida
  • Divendres, 04 Setembre 2015 11:14

Cultura 2014/2015, tabalers do maresme

Els Tabalers do Maresme, els eixelebrats músics que sempre acompanyen les Diablesses en els seus correfocs –a més d’altres sortides en solitari– estan d’aniversari. Si per la passada edició de Les Santes eren les dones de foc les que centraven l’atenció, aquest dissabte i entroncant amb la programació de la Mostra de Cultura Popular seran els tabalers els protagonistes. Els seus ritmes encomanadissos seran protagonistes pels carrers del centre i l’efemèride ressonarà fins ben entrada la nit amb una festa a la Plaça de l’Ajuntament.

A partir de les 20 h de la tarda hi haurà una gran tabalada per celebrar els 30 anys dels Tabalers do Maresme. Prop de 200 tabals de més de 10 colles de la ciutat però també d’altres indrets de Catalunya, sortiran de quatre punts diferents per trobar-se a la plaça de l’Ajuntament on faran les entrades de lluïment i la tabalada conjunta per acabar l’acte.

A posteriori es podrà sopar ‘in situ’ a la pròpia Plaça i allargarà la festa la música en directe del grup de gralla El Paraigua, el grup local Sol i Menta i els Djs ‘The Fool Monkeys’. Marrinxa i l’Atzucac col·laboren amb la iniciativa.

ACTES:

Dia:
Dissabte 5 setembre

Horari:
20h

Lloc:
Plaça de l’Ajuntament (Mataró)

Preu:
Gratuït