Últims actes de la Festa Popular de Cirera, amb castell de focs inclòs

La Pirotècnia Tomás tancarà la 25a edició de les festes, diumenge a les 11 de la nit

  • Redacció // Foto: Aluart
  • Divendres, 04 Setembre 2015 00:00

Cultura 2014/2015, focs artificials-cirera

La Festa Popular de Cirera arriba aquest cap de setmana a la fi de la seva 25a edició. Ja és tradicional que aquesta celebració abraci dos caps de setmana i després de començar de la mà de gegants, espectacle de varietats o els primers concerts reserva per aquests darrers tres dies a plats forts de la programació com el XXIV Cirera Rock, avui divendres a la nit amb el concurs de bandes joves, les havaneres també aquest vespre o el festival “Aires del Sud’ que prendrà el protagonisme el diumenge a la tarda.

La Pirotècnica Tomás, després de deixar molt bon record en les passades Santes, torna a Mataró per disparar diumenge a partir de les onze de la nit en punt el castell de focs final de les festes cirerenques. La gran majoria d’actes es desenvolupen al pati de l’escola Cirera i tots són gratuïts.

Per a tots els públics

Allò que fa característic aquesta festa és que integra tots els públics, des dels nens petits que tenen xeringada, als esportistes amb caminades o tornejos fins a la gent més gran, amb missa o balls de saló.