Dos dies de festa al Palau de la mà de la Coronació d’Espines

L’entitat vol participació: el dissabte serà més festiu i el diumenge més religiós

  • Redacció
  • Divendres, 21 Novembre 2014 11:20

Cultura 204/2015, Cartell coronació d'espines
El Palau viurà aquest cap de setmana amb ple ambient festiu de la mà dels actes que ha preparat la confraria de la Coronació d’Espines. És una festa dividida en dos blocs, el dissabte 22 és un dia més festiu, encarat a la participació més ciutadana amb activitats per a tot tipus de gent.

Així durant el matí hi haurà plantada de gegants i xocolatada i tallers per l’intercanvi cultural de percussió, henna i trenes africanes, dibuix i pintura i mural de missatges. Al migdia hi haurà una botifarrada flamenca i a la nit un concert amb el grup Momen y la Banda Tarumba. L’entitat vol que aquests actes serveixin per sumar el màxim de gent i veïns als diferents actes previstos. Tots els actes del dissabte es faran a la Plaça del Palau.

Diumenge més religiós
El diumenge 23, segona meitat de la festa de la Coronació d’Espines, tindrà un caire més religiós, amb una missa a la parròquia de Sant Pau amb una posterior processó dels passos de la confraria pels carrers del barri i en finalitzar una paella popular amb un bingo popular per tancar la vetllada.